SUMU MEDIAN TUOTTEET

tässä esimerkkejä tuotteistamme. Olemme toki tehneet näistä useita eri variaatioita ja räätälöintejä asiakkaittemme tarpeisiin, mutta näiden kuvauksien avulla saat käsityksen ns. pakettituotteistamme. Kaikki kehittämämme tuotteet ovat integroitavissa keskenään ja ulkopuolisiin järjestelmiin. 
HELPOSTI PÄIVITETTÄVÄT INTERNETSIVUT + NETTIKAUPPA

Tarvitsetko internetsivut, joita voit itse päivittää ja/tai kauppapaikan, jonka tuotteita, tuoteryhmiä ja tilauksia voit itse päivittää? Tarvitset tähän CMS (Content Management System = sisällönhallinnan järjestelmä, ts. julkaisujärjestelmä)  ja / tai kauppapaikkaohjelmiston. SumuCMS ohjelmistossa on molemmat. Koska SumuCMS ohjelmisto on kehitetty tasa-arvoisesti niin sisällönhallinnan vaatimuksiin, kuin kauppapaikan ylläpitoonkin, sen käyttäminen on helppoa ja suoraviivaista tinkimättä monipuolisuudesta ja toimivuudesta. 

Kehitimme oman julkaisujärjestelmän ja kauppapaikan, koska halusimme korjata ja parantaa niitä ominaisuuksia, jotka avoimen lähdekoodin järjestelmissä olivat kankeita tai hankalia käyttää. SumuCMS:ään on tiivistynyt yli kahdeksantoista vuoden kokemus itsepäivitettävien sivujen, julkaisujärjestelmien, intranet- ja extranet ratkaisujen ja nettikauppojen kehitysprojekteista. Markkinoille on tullut lisää useita uusia ja suosittuja avoimen lähdekoodin verkkokaupparatkaisuja, kuten esimerkiksi Magento. Olemme tutustuneet kyseisiin järjestelmiin ja toteuttaneet projekteja myös näillä järjestelmillä. Olemme kuitenkin päättäneet jatkaa SumuCMS:n kehitystyötä, koska se vain yksinkertaisesti on niin paljon tehokkaampi, joustavampi ja nopeampi, mitä esimerkiksi Magento. Jos olet kyllästynyt esimerkiksi Magento-kauppasi hitauteen ja kankeuteen, ole pikaisesti yhteydessä meihin. SumuCMS pesee mennen tullen Magenton nopeudessa ja helppokäyttöisyydessä. Varsinkin kun puhutaan tuhansista tuotteista, Magento on aivan paperia SumuCMS:n verrattuna.

HUOM! SumuCMS:n tietoturva on testattu kolmannen osapuolen toimesta!

SumuCRM - asiakkuudenhallintajärjestelmä
SumuCRM-ohjelmiston avulla sanan mukaisesti hallitset yrityksesi tai yhdistyksesi asiakkuuksia, tehostat myyntiä ja pysyt kartalla, missä mennään. SumuCRM on täysin räätälöitävissä asiakkaan toimialan ja tarpeiden mukaiseksi, niin laajaksi tai suppeaksi kuin tarve vaatii. Jos sanaa Microsoft voi mielestäsi käyttää sujuvasti kirosanan korvikkeena, niin tulet pitämään ohjelmistoistamme TODELLA paljon.

SumuPDF - selattava näköislehti
Haluat siis minkä tahansa PDF-tiedoston selattavaksi nettiin. Tulit juuri oikeaan paikkaan. SumuPDF-ohjelmisto on kehitetty juuri tätä tarkoitusta varten. Laita julkaisusi verkkoon luettavaksi, säästät paino- ja postituskuiluissa ja myös luonto pelastuu.

Pikaviesti -massapostijärjestelmä
Tehokas ja ketterä massapostijärjestelmämme on näppärä apuväline kun haluat nopeasti tavoittaa asiakkaasi sähköpostitse näyttävillä viesteillä. Massapostijärjestelmämme perusominaisuuksiin kuuluu mm. tilastointi ja raportointi, lähetettyjen viestien seuranta ja tallennus viestipohjiksi, ajastukset ja lukukuittaukset. Massapostiin on liitettävissä myös oma kuvapankkimme.
Kuvapankki
Helppokäyttöinen kuvapankkimme on loistava apuväline julkaisujärjestelmän tai Pikaviestijärjestelmän lisäosana.
AuctionManager - selainpohjainen huutokauppajärjestelmä

Olemme toteuttaneet selainpohjaisen huutokauppajärjestelmän, jolla voit pyörittää huutokauppaa missä tahansa ja millä tahansa käyttöjärjestelmällä ilman erillisiä ohjelmistoja. Järjestelmän ominaisuuksia ovat mm. kattavat raportoinnit, asiakasrekisterit, esineet, kuitit, laskut ja tositteet kirjanpitoon. AuctionManager  siirtää huutokauppasi esineiden tiedot sulavasti ja joustavasti myös internetsivuille, joilla asiakkaat voivat rekisteröityä ja jättää ennakkotarjouksia. Huutokauppa voidaan myös viedä paikan päälle. Tarvitaan vain tietokone ja internet-yhteys (kännykkäyhteys riittää). Suomen huutokauppa-alan standardiksi muodostunut huutokauppaohjelmistomme tyytyväisiä käyttäjiä ovat vuosien varrella olleet mm. Huutokauppa Helander, Helsingin Huutokauppakamari, Helsingin Pantti, Hagelstamin Huutokaupat, Apollo Auctions, Adastra Auctions ja Nettipesät.fi. AuctionManager on kiistämättä markkinoiden tehokkain, turvallisin ja joustavin huutokauppajärjestelmä, 100% suomalainen tuote. Ellette ole tyytyväisiä tämänhetkiseen huutokauppaohjelmistoonne, voimme järjestää teille AuctionManager -esittelytilaisuuden. AuctionManagerille esimerkiksi 300 huutokaupan ja 100 000 tuotteen käsittely on lasten leikkiä (tämä on testattu tosielämässä oikeassa liiketoiminnassa). Olemme täysin varmoja, että AuctionManager päihittää nykyisen huutokauppajärjestelmäsi, voimme halutessasi todistaa tämän, sovi tapaaminen palautekaavakkeen kautta.

AuctionManager on saatavana erilaisina konfiguraatioina, esim täysin meidän ylläpitämänä SaaS-palveluna tai asiakas voi ostaa AuctionManager-ohjelmiston kokonaan omakseen (tällöin on tavanomaista, että asiakkaan oma IT-henkilöstö ylläpitää palvelua).


Soita ja kysy lisää tai lähesty meitä sähköpostitse!