REFERENSSIT

Meillä on jo yli kahdeksantoista vuoden kokemus uusmedia-alan projekteista. Olemme toteuttaneet mm www-sivustoja, laajoja tietokantaratkaisuja, nettikauppoja, toiminnanohjausjärjestelmien integrointeja internettiin, tuotekuvastoja, Flash sivustoja, lipputilausjärjestelmiä, laajoja tietojärjestelmiä, kassajärjestelmiä, asiakashallintaohjelmistoja, painotuotteita. Suunnittelemme ja toteutamme suuret ja pienet projektit, ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille visiosi - jätä toteutus meidän vastuullemme.

MARJA ENTRICH

Marja Entrich tuotteet ovat luonnonkosmetiikkatuotteita, joita on valmistettu jo yli 70 vuoden ajan. Tuotteet perustuvat puhtaisiin raaka-aineisiin ja kylmäpuristettuihin kasviöljyihin. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Vaasassa.

Marja Entrich Oy:lle olemme toteuttaneet nettisivut ja nettikaupan SumuCMS:n avulla.

Lisäksi olemme vuosien varrella toteuttaneet Marja Entrich Oy:lle useita projekteja - mm. messuja varten kalusteisiin ja taustoihin ulkoasut, myymälöihin ja hoitoloihin somisteeksi tauluja, lehtimainoksia ja tuotekuvauksia. 

Uudet kotisivut on julkaistu syksyllä 2014.

www.marjaentrich.fi

Raision ja Lounaisrannikon Matkailuoppaat

Sumu Media toteutti yhdistyksen kotisivut ja jäsensivut keväällä 2014. Aktiivisesti toimiva yhdistys kaipasi helpon tiedotuskanavan, jonka tietoja voivat itse päivittää.

www.matkailuoppaat.com

Puhtaus.fi

PT Puhtaustieto Oy julkaisee siivousalan lehtiä ja oppaita. Rakensimme heille internetsivun, kauppapaikan ja tilausten hallinta & asiakkaiden hallintajärjestelmän (SumuCRM). Lisäksi heillä on käytössään SumuPDF, jonka avulla rekisteröityneet asiakkaat voivat lukea näköislehtiä omien käyttäjätunnuksiensa oikeuksien mukaan.


www.puhtaus.fi

Naturanetti.fi

Naturanetti.fi on luontaistuotteisiin erikoistunut verkkokauppa.

Uudistimme syksyllä 2013 jo toisen kerran Naturanetti.fi kauppapaikan ulkoasun painottumaan kaupasta enemmän uutisiin ja ajankohtaisiin asioihin. Naturanetti hyödyntää myös Pikaviesti suoramarkkinointi -järjestelmäämme. Suunnittelemme Naturanetille myös painotuotteita.

Nettikaupan ominaisuutena on myös kumppanuus -etuohjelma, jossa asiakas voi rekisteröityä kumppaniksi ja kerätä etuja itselleen suosittelemalla Naturanetin tuotteita.

Kaikki tämä on toteutettu SumuCMS -järjestelmää räätälöiden.

www.naturanetti.fi

Colose.fi

Colose on sveitsiläinen kosmetiikkavalmistaja, jolla on Suomessa kasvava suoramyyntiverkosto. Tuotteet ovat sveitsiläistä laatua ja valmistetaan lääkealan standardeja noudattaen.

Coloselle rakensimme verkkokaupan (SumuCMS), josta tuotetiedot siirtyvät automaattisesti jälleenmyyjien omiin shoppeihin. Rakensimme myös organisaatiota palvelevan intranetin, jossa mukana mm. myynninseurantajärjestelmä ja maahantuojien omat sivut. Intranettiin rakennettiin useita eri käyttäjätasoja, joilla on oikeus hallinnoida omia sivuja ja tietojaan.

www.colose.fi

Marja Entrich -esitteet ja Uutiset

Esimerkkeinä Marja Entrich Oy:lle toteutetuista esitteistä ja painotuotteista voidaan mainita Baby -tuotesarjan esite, Tuote-esite ja säännöllisesti muutaman kerran vuodessa ilmestyvä ME -uutiset.

HUUTOKAUPPA HELANDER

Huutokauppa Helander on Helsingissä sijaitseva huutokauppatalo, joka haastaa perinteisiä huutokauppataloja joustavuudellaan ja innovatiivisuudellaan. 

AuctionManager -järjestelmä hoitaa Huutokauppa Helanderissa työntekijöiden apuna kaiken tavaran vastaanottamisesta sen luovuttamiseen huutajalle.

Järjestelmän kautta hoidetaan esineiden arviointi, valokuvien siirto nettisivuille, tarjousten vastaanotto ja esineiden myyminen. Myös kuitit, laskut ja tositteet saadaan tehtyä AuctionManagerin avulla. Tiedonsiirto nettisivuille sujuu automatisoidusti SumuCMS:n ja AuctionManagerin avulla. Lisäksi Huutokauppa Helander on ottanut käyttöönsä myös Pikaviesti -suorapostitusjärjestelmän.

www.helander.com

SOITIN LAINE

Soitin Laine on Turussa ja Helsingissä sijaitseva musiikkitarvikkeiden ja soitinten kauppa. Lisäksi yritys on laajentanut verkkokaupan puolelle voimakkaasti viime vuosina.

Soitin Laineen nettikauppa käyttää SumuCMS järjestelmän kauppa ominaisuutta ja pyörittää sujuvasti yli 20000 tuotteen tuotevalikoimaa.

Soitin Laine tiedottaa uutuuksista ja tarjouksista asiakkailleen myös Pikaviesti -järjestelmällä.

www.soitinlaine.fi

TURUNMAAN PUTKIALA OY

Turunmaan Putkiala on jo kolmannessa polvessa isältä pojalle siirtynyt yritys, joka myy LVI-tarvikkeita ja palveluja. Heidän nettisivunsa on rakennettu SumuCMS:n päälle ilman kauppapaikkaominaisuutta.

www.turunmaanputkiala.fi
H.HANSCMIDT RAKENNUSPALVELU

Henri Hanchmidt rakennuspalvelu on rakennusalan yritys, joka toteuttaa isot ja pienet rakennusprojektit aina perustuksista pintatöihin saakka. 

SumuCMS:n avulla perustettu pienet informatiiviset perussivut, joiden pääasiallinen tarkoitus on esitellä referenssejä ja tarjota yhteystiedot.

www.hhrakennuspalvelu.comLINNAN APTEEKKI

Linnan Apteekki on Turussa sijaitseva apteekki, joka myy nettisivuillaan kosmetiikkaa, intiimi- ja hygieniatuotteita sekä apuvälineitä. Sivustoon on lisäksi liitetty Terveydeksi.fi RSS-uutissyötteet.

Verkkokaupan ja sivujen taustalla pyörii SumuCMS.

www.linnanapteekki.fi

KAUKAJÄRVEN APTEEKKI

Kaukajärven Apteekki on Tamperelainen yritys, jonka kotisivujen tarkoitus on informoida asiakkaita aukioloajoista ja ajankohtaisista tarjouksista. Sivustoon on liitetty myös Terveydeksi.fi RSS-uutissyötteet. Sivusto on toteutettu SumuCSM:n avulla.

www.kaukajarvenapteekki.fi

Raision Urheilijat Ry / Uintijaosto

Raisiolainen RaisU on yksi Suomen parhaiten menestyneistä uimaseuroista, joiden uimarit edustavat seuraansa ja Suomea nuorten- ja ikäkausimaajoukkueissa.

Sumu Media on toteuttanut RaisU:lle uudistuneen ilmeen logoa ja nettisivuja myöden. Nettisivut on perustettu Sporttisaitin päälle, mutta tullaan siirtämään laajentuneiden vaatimusten vuoksi SumuCMS -alustalle.

www.raisionurheilijat.fi

Helsingin Huutokauppakamari Oy / Sefina Group

Helsingin Huutokauppakamari Oy on kasvattanut mukavasti liikevaihtoaan otettuaan käyttöön AuctionManager järjestelmän, jolla huutokaupattavat esineet saadaan myytyä jopa täysin automaattisesti ajettavassa huutokaupassa. Huutokauppa -osio on integroitu saumattomasti www.pantti.fi sivustoon. AuctionManager -järjestelmää käytetään seitsemässä eri toimipisteessä: Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Jyväskylässä ja Hämeenlinnassa. 

www.pantti.fi/huutokauppa

DUOPHARMA OY - INTERNETSIVUJA JA ESITTEITÄ

Duopharma Oy on lääkealan maahantuoja, joka markkinoi Suomessa mm. Bluefish Pharmaceuticals -merkkisiä geneerisiä lääkevalmisteita. Duopharman sivut on perustettu SumuCMS:n päälle ja olemme lisäksi toteuttaneet heille tuotemerkkeihin liittyviä kampanjasivustoja, tuote-esitteitä ja messumateriaalia.

www.duopharma.fi

PRE-SEED

Pre-Seed on Duopharma Oy:n markkinoima tuote, joka on tarkoitettu raskautta toivoville. Tämä sivusto on upotettu Duopharman julkaisujärjestelmään ja esitetään kampanjasivuston mukaisella ulkoasulla varustettuna.

www.preseed.fi

AntiLice

AntiLice on yksi markkinoiden tehokkaimmista hoidoista päätäitartuntaan. AntiLice on Duopharma Oy:n markkinoima tuote ja sen tuote-esittelysivusto on yksi näkymä Duopharman julkaisujärjestelmän sisälle rakennettuihin sivuihin.

www.antilice.fi

BORREX -PUNKKITESTI

Borrex -punkkitesti on Duopharman markkinoima tuote, jonka avulla voidaan testata kantaako esim. iholta löydetty punkki Borrelia -bakteeria. Tämänkin Duopharman tuotteen sivut sijaitsevat samassa julkaisujärjestelmässä ja on ulkoasun ja domainin osalta kuitenkin erotettu omaksi kokonaisuudekseen, kuten AntiLice ja Pre-Seed:kin.

www.borrex.fiLisää referenssejä löydät täältä>>