PALVELUT

Graafinen suunnittelu

Useat projektimme alkavat graafisesta suunnittelusta. Olemme sekä suunnitelleet kokonaisia graafisia ilmeitä yrityksille, että soveltaneet olemassa olevaa graafista ohjeistusta suunnittelussa. Olemme suunnitelleet mm. logoja, käyntikortteja, esitteitä, lehtimainoksia, julisteita, kirjepohjia, kuvituksia, piirroksia, Roll-UP:eja / QuickScreenejä - eli kaikkea mitä yritys visuaaliseen ilmeeseensä tarvitsee.Internetpohjaiset palvelut

Toteutamme kahdeksantoista vuoden kokemuksella kaikki yrityksesi internet palvelut.  WWW-sivujen suunnittelun ja toteutuksen lisäksi tarjoamme palvelintilaa sivuillenne, domainhostauksia ja sähköpostipalveluita.  Toteutamme myös vaativat intra- ja extranet-ratkaisut, verkkokaupat ja tietokantaintegroinnit. Meiltä saatte myös opastusta eri Open Source-julkaisujärjestelmien käyttöön ja ylläpitoon. Siirrämme sivut myös julkaisujärjestelmästä toiseen. Olemme myöskin itse kehittäneet tehokkaan ja helppokäyttöisen oman julkaisujärjestelmän, jolla kotisivujen ylläpitäminen on helppoa ja nopeaa. Olemme räätälöineet mm. seuraavia Open Source -ohjelmistoja: Drupal, Joomla!, e107,  Zope, Plone, VirtueMart, osCommerce, PrestaShop, OpenCart ja Magento.

   

Ohjelmistotuotanto

Teemme asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä ohjelmistoja (Mac OS X, Windows, Linux, iPhone/iPad, Android). Eli mitä tahansa ohjelmistoja yrityksille ja yksityisille.

Olemme myös Suomen suurimman karaokelaitteita ja levyjä valmistavan yrityksen ohjelmistotoimittaja. Melplayer 2, Melplayer 3, Melplayer 4 sekä Melbox -ohjelmistot ovat meidän kehittämiämme.

Teemme ohjelmistoja kasvavassa määrin myös iPad ja iPhone -laitteille, sekä pelejä että hyötyohjelmistoja.

Audiovisuaalinen tuotanto

Olemme toteuttaneet useita projekteja, joissa kuvan ja tekstin lisäksi tarvitaan liikkuvaa kuvaa, animaatiota ja ääntä. Äänituotanto tapahtuu äänitysstudiollamme, jossa on musiikkituotannon lisäksi tuotettu mm. äänikirjoja. Voit tilata meiltä myös yksittäisiä flash-animaatioita, flash-pelejä tai flash-bannereita.

Konsultointi

Meillä on Syvällistä (isolla ässällä) kokemusta laajasti eri tekniikoista ja ohjelmistoista, voimme auttaa ongelmatilanteissa aina kun apua tarvitaan. Tutustu toki referensseihimme, niin saat käsityksen palvelujemme laajuudesta.